Pagina's

dinsdag 28 augustus 2012

- 10.000 EURO GESTOPT

Helaas las ik net dat -10.000 euro is gestopt. Jammer, maar wel begrijpelijk als de reactie's zo overweldigend zijn. Misschien kom je nog eens kijken op onze sites en horen wij nog iets van jou.
Ik hoop dat je je doel bereikt.

12 opmerkingen:

 1. En ze doet het heel heftig: ik kan haar hele blog al niet meer vinden :(.

  Ik las graag bij haar, jou en anderen mee: altijd jammer als er 1 stopt.
  Jammer dat het niet meer te vinden is, er stonden zinvolle stukken geschreven die ik nu niet meer kan nalezen.

  WG

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan haar ook niet meer vinden. Jammer. Ik wist het niet. Ik ben weggeweest en kom net thuis.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, jammer.Maar wie weet wat de toekomst nog brengt!Ik hoop voor haar het beste.
  Ze was/is goed op weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat ze is gestopt...heeft ze ook aangegeven waarom? Ik vind het erg dapper dat ze is gaan bloggen maar kan het me ook voorstellen dat het misschien allemaal teveel wordt of dat het thuisfront het er niet mee eens is...ik wens haar heel veel succes met consuminderen en het aflossen van haar schuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer. Las graag bij haar mee, vooral omdat ze zo open en eerlijk over haar problemen schreef.
  Hopelijk komt ze toch weer terug. Lees hier ook met plezier mee. Groetjes kreeftje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoop voor haar dat ze in elk geval niet gestopt is omdat ze wil stoppen met het afbetalen van haar schuld of terug naar de 'oude' levensstijl of iets dergelijks. Want met vallen en opstaan heeft besparen toch een sneeuwbal-effect, eindelijk alles op de rit en het gaat niet vanzelf, maar toch zeker 10 x makkelijker dan in het begin van de reis, zeg ik uit ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haar verhaal kon het verhaal van iedereen zijn, van een collega, een familielid of de buurman op de hoek. Daarom las ik graag bij haar mee. Het is altijd jammer als iemand stopt met bloggen en dat dit in dit geval m.n. door het aantal overweldigende reacties kwam. Hoop dat ze over een tijdje waar dan ook nog eens in blogland komt vertellen hoe het consuminderen gaat en of er al wat van de 10.000 is weggewerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind dit dus ook jammer, en hoop ook nog van haar te horen. Haar verhaal was herkenbaar, en zeer leerrijk. Ze pende neer wat ze voelde op het moment dat ze het voelde, en dat was mooi.

   Ze ging ook oerend hard, misschien dat ze wat verschoten is van de snelheid waarmee haar blog groeide. Maar daar hoeft ze zich niet slecht bij te voelen, integendeel.

   Verwijderen
 8. Ik vind het ook erg jammer zeg! Ik hoop dat ze gewoon wel lekker blogjes blijft lezen en zo op kan naar de 0. Ik gun het haar zo en had in gedachten al uitgekeken naar de blog waarin ze zou zeggen: het is me gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer zeg, ik volgde haar ook graag! Maar wie weet blijft ze nog wel meelezen/reageren en gaat ze nog eens weer beginnen. Het belangrijkste is die weg naar de 0 en daar was ze heel goed mee bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb mijn blog nog even open staan om goed af te sluiten. Ondanks de nare berichten. Erg lief van je dat je er een blogje aan waagt. Het gaat je goed meid! Enne ik blijf zeker bij je lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Lees maar alle bovenstaande berichten. Allemaal even lief en welgemeend.

   Verwijderen