Pagina's

woensdag 8 augustus 2012

DURE DAG GEWEEST

Gisteren een drukke dag gehad. Toen zoonlief vertrokken was naar zijn voetbal ben ik met dochter naar stad gegaan. Daar aangekomen kreeg ze haar budget waarmee ze haar kleren mocht kopen. Bij v-en-d hadden wij gekleurde broeken gezien en leuke shirts. Was sinds maandag in de aanbieding. De hele afdeling hebben wij afgezocht en toen maar op zoek naar een personeelslid. Na een hele tijd zoeken kwam er een meisje van de personeelsafdeling af en deze meldde dat ze maar met 6 personen waren. Ze zou iemand zoeken. Uiteindelijk kwam er een meneer aan die mij mededeelde dat hij het ook niet wist. Alles wat er was hing in de winkel. Wij moesten morgen maar terugkomen dan was er weer personeel. Nou sorry hoor.
Uiteindelijk heeft mijn dochter twee shirts gekocht.
Vandaar naar cool-cat en daar heeft ze haar slag geslagen. Kwam overduidelijk geld te kort. Dat heb ik maar bijgelegd. De shirtjes weer teruggebracht naar v-en-d. En in een andere zaak heb ik nog laarsjes voor haar gekocht.
De gezellige dag hebben wij bij mijn vriendin die een lunchroom / restaurantje heeft, afgesloten met thee met vlaai. Dochter kreeg heerlijke warme chocomel. Als verrassing kregen wij dit gratis van haar.
Op de weg naar de parkeerplaats nog even binnengewipt bij het kruid-vat. Daar was de automatische zeepdispenser gratis bij aankoop van 2 aktie-artikelen. De dispenser kost 14 euro. Ben benieuwd of hij hervulbaar is met goedkope vloeibare zeep. Maar dat zien we wel als deze leeg is.
Ook nog enkele aanbiedingen gekocht (deo en shampoo en creme) en in een andere zaak nog sokken voor mijn zoon.
De schade:
Parkeren                            3,00
Sokken  zoon                     5,59
Oorbellen dochter              5,95
Sokken en laarsjes            32,85
Verjaardagscadeau           10,45
Kruid-vat                          27,33
Cool-cat                          125,72
Totaal                              210,89

Thuisgekomen wachtte een minder leuke verrassing. Manlief had de boeiboorden van het overdekte terras verwijderd en toen bleek dat de afloop van het water naar de goot niet goed was afgesloten. In 5 jaar tijd waren dus alle houten balken helemaal verrot. Dit betekent een aantal balken vernieuwen. Een pilaar gedeeltelijk opnieuw opmetselen en nieuwe boeiboorden.
Ben benieuwd wat het nu gaat kosten.

Toen onze zoon terug was van zijn voetbal vlug douchen en op weg naar de verjaardag van de dochter van vrienden van ons. Via de autobaan 35 minuten rijden. Ze wonen nl. in Born in Zuid-Limburg.
Daar een erg gezellige avond gehad en om 10 uur gisteravond huiswaarts gekeerd.

Het was te laat om nog hier op de site een logje te plaatsen.
Dus vandaag 2.

Groetjes

1 opmerking:

  1. Sosm heb je van die dagen idd dat er meer uitgegeven wordt dan gepland.
    Hopelijk vallen de kosten voor het terras niet al teveel tegen.

    BeantwoordenVerwijderen