Pagina's

vrijdag 21 december 2012

Zorgverzekering CZ collectief via Groene Kruis

Op de valreep. Nog eens de zorgverzekering.

Vanmorgen viel de ledenpas van het Groene Kruis in de bus. Daar zat als extra service een waaier in met alle kortingen die je kunt krijgen via hen.
En wat schetste mijn verbazing? Je kunt via hen een collectiviteitskorting ontvangen van CZ. Ik heb direct de telefoon gepakt en gebeld met het Groene Kruis en jawel hoor. 5%. arggghhhh Had ik dat maar eerder geweten. Al jaaaaaaaren ben ik lid van beiden.
Maar nu vooruit kijken want ook manlief is per 1 januari overgestapt naar CZ dus wij verdienen even 125 euro per jaar op de zorgverzekering.

Als er binnen blogland nog iemand lid is van beide verenigingen hoef je maar CZ te bellen en het collectiviteitsnummer door te geven van het Groene Kruis: dat is 2519259. En kassa, je korting is binnen.

Voor degene die niet lid zijn van het Groene Kruis en wel bij CZ is dit dan het overwegen waard. Het lidmaatschap kost 14,95 per jaar en de korting die je ontvangt is 5% op de premie.

pampadie alweer verdiend.

Fijne dag allemaal.

3 opmerkingen:

  1. Op walcheren kun je een pas kopen bij een thuiszorgorganisatie. Kosten 12,50 en 5 % korting op basis en aanvullende verzekering van CZ.Maar ook 5 euro op de biebkaart. Korting o.a.op de thuiskapster,de sauna en zelfs een bakker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bedankt, gelijk lid geworden
    mien

    BeantwoordenVerwijderen