Pagina's

maandag 17 maart 2014

Klaar

Pfff, de vloer ligt erin. Wat hebben wij ons daarop verkeken. Dachten dat wel even in 2 dagen te doen. Echter, omdat wij brede planken hebben van 130 x 32,5 kon dit niet gelegd worden zoals wij gewend waren.
Daar bovenop kwam nog dat een gedeelte in de woonkamer andersom gelegd moest worden. Moeilijk uit te leggen, maar wij hebben een soort z woonkamer. Om één recht lijn te krijgen moesten wij midden in de kamer beginnen. Zaterdagavond hebben wij alles gepoetst en zondagmorgen zijn wij met volle moed begonnen aan dat laatste gedeelte. 
Het is erg mooi geworden. Nu de plinten nog, maar dat kan manlief tussendoor doen als hij eens een uurtje vrij heeft. Hij hoopt dit komende week af te hebben.

Hier ben ik dus bezig met dit bericht.


Eén voordeel heeft het wel. Geen tijd gehad om uitgebreid boodschappen te doen. Dochter en ik hebben tussendoor in het dorp een paar noodzakelijke dingen gekocht. Voor 27 euro. In totaal pas deze maand 222,31 euro uitgegeven. Nog 152,69 over met nog 9 dagen te gaan. Wederom houd ik dus deze maand over. 

Maar dat mag ook wel, want met zo'n verbouwinkje in huis vliegt het geld de deur uit. De nieuwe binnendeur is besteld en wordt volgende week verwacht. 
Ik had ook nog gordijnen in de planning, maar heb vanmorgen afgebeld. Het wordt allemaal wel erg duur. Eerst maar weer eens de buffer spekken komende maanden. Na de zomer zien we dan wel weer.

Morgen gaan wij dochterlief inschrijven op het lyceum. Ze gaat de havo/vwo brugklas doen. Op deze school kun je niet rechtstreeks een richting kiezen maar heb je een brugjaar. Vanuit dat brugjaar wordt gekeken welke richting je gaat doen. Ze had een cito score van 543, dus dat zit wel goed. Wat het volgend jaar wordt zien we dan wel weer.

Fijne dag vandaag.

 

 

14 opmerkingen:

 1. Dat is mooi geworden zeg en wat leuk jullie hond, volgens mij moet hij ook nog even wennen. liefs en fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur vloer, een warme tint. Het werk is de moeite waar geweest zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw mooie vloer!
  Ook wij gaan vanavond onze zoon aanmelden voor brugklas, alleen hebben wij voor de andere de HAVO/VWO school gekozen. Onze zoon is daar met zijn dyslexie beter op z'n plaats.
  moeder van drie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie warme kleur vloer en heel netjes gelegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er mooi uit! Ik hoop dat jullie deze week tijd hebben voor de plinten, dat was bij ons zo'n dingetje wat nooit meer gedaan werd in ons oude huis, in dit huis hebben we ze er dus gelijk opgezet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er schitterend uit! Gezellige warme kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige vloer! Erg mooi geworden.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi geworden! Jullie hebben flink doorgewerkt zo te zien! De hond is ook tevreden?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kan niet anders zeggen dan dat jullie een prachtige vloer hebben gelegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige vloer en wat een schattige foto van de hond.

  BeantwoordenVerwijderen