Pagina's

maandag 18 augustus 2014

Weer terug!

Vrijdagavond, na een 17 uur durende reis met enorm veel files, kwamen wij thuis aan. Het is mooi geweest in Italië met prachtig weer. Twee keer een regenbui en af en toe bewolking. Wij hebben erg genoten van elkaar.

Hier wat foto's van mijn kinderen. Wat worden ze toch al groot.
Toch merkten wij dit jaar dat door de leeftijd van de kids, de vakanties ook veranderen. Voor de voetbaltrainingen is zoonlief te groot geworden. Dit is maar tot een bepaalde leeftijd. In het waterpark zijn ze niet meer te vinden. Liever met een bal gooien in het grote zwembad of de zee.
Ook werd er erg veel ingebroken in de huisjes. Jammer. Hierdoor liep er erg veel security rond. Met name tussen 12 en 16 uur als iedereen zwemmen was, sloegen ze toe. 
Daarbij ondervonden wij voor het tweede jaar op rij erg veel last van files. Geen zin meer in. Althans voorlopig.
Tijd voor iets anders dus. 

Er gaan al gedachten door ons hoofd. Bv. een rondreis door Nederland of een rondreis door Noorwegen. Beide vakanties spreken ons erg aan. Wel een enorm verschil. Och ruim 6 maanden om na te denken en alles uit te pluizen. 
Voorlopig eerst nagenieten van onze vakantie. 
 
Hier een foto van ons tweetjes die dochterlief gemaakt heeft.

Deze week heeft iedereen nog vrij en volgende week gaat het beginnen. Onze zoon moet vrijdag de boeken halen. 
Daarnet werden de roosters vrijgegeven op de site van de school. Zoon is erg tevreden met de mentor, lesrooster en de leraren. 
Dochterlief gaat eerst nog op kamp 3 dagen. Zij begint volgende week dinsdag met de introductiedagen. Voor haar zijn alle leraren, mentor en lesrooster nieuw, dus afwachten maar. 
Manlief heeft deze week ook nog vrij. 

Zo, en nu gaan we weer ertegen aan. Een half jaar lang alleen maar sparen en helemaal niets extra uitgeven. Weer uitkomen met het maandbudget en zorgen dat de rekeningen weer gevuld worden. M.u.v. de schoolkosten en de medische kosten is alles betaald.

Het gewone leven gaat weer beginnen. Hebben jullie ook een fijne vakantie gehad?
 
 

10 opmerkingen:

 1. Welkom terug, jullie zien er gelukkig uit op de foto's. Hier is vandaag voor onze dochter de eerste schooldag al weer begonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Camping Nommerlayen in Nommeren LuXemburg is een zeer leuke camping met opgroeiende kinderen. Er wordt rekening gehouden met kinderen door caravans en tenten met kinderen in dezelfde leeftijden wat bij elkaar te plaatsen. Wij zijn hier 3 jaren achtereen naar toegeweest omdat onze dochters dit zo graag wilden. Moet wel eerlijk zeggen dat het inmiddels wel al tien jaar geleden is dat we er geweest zijn. De kids van toen, nu volwassen, hebben nog steeds af en toe contact met elkaar. Sanitaire voorzieningen waren toen helemaal top. Via google kun je de camping vast wel vinden. Omgeving vonden wij ook erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi wat een leuke foto's en wat leuk dat jullie genoten hebben op die paar dingen na.
  Tja, wij kunnen door mij niet ver weg en hebben daardoor toch wel erg leuke plekjes gevonden hoor. Zuid-Limburg, Ardennen, maar ook Noord-Frankrijk.
  We gaan zaterdag weer en hebben er veel zin in. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's, jullie stralen!
  En fijn dat jullie het naar de zin hebben gehad verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de foto;s ook erg mooi, wij kamperen altijd maar dat is voor ons ook voor het laatst. En dat budgeteren? Ik herken het!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zien ze er lekker bruinverbrand uit!

  Hier duurt de vakantie nog twee weken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zien jullie er allemaal heerlijk ontspannen uit, fijn dat de vakantie over het algemeen zo geslaagd was! Ik ga nog echt vakantie vieren, maar heb ook genoten van de heerlijke dagen hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke, blije foto's. Fijn dat je er weer bent! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Welkom truuk! Knappe kiendjes hub geer!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. volgens mij groeien kinderen in de zomervakanties ook extra hard :-) mooie kinders heb je. En Italie is altijd goed toch

  BeantwoordenVerwijderen