Pagina's

vrijdag 27 mei 2016

Beneden slapen

Ons huis is dusdanig ingericht dat het mogelijk is om, toen 2001, in de toekomst beneden te slapen. Die toekomst zit er nu langzaamaan aan te komen.
Zoonlief wil graag een grotere kamer. Hij heeft zijn bureau beneden in een aparte achterkamer, zijn bed en commode met playstation en wat niet al in een slaapkamer en zijn klerenkast staat weer op een andere kamer. Niets mis mee hoor, pure luxe, want het zou best op één kamer passen.
Maar omdat dochterlief op zolder een mooie kamer heeft is dit als vanzelf allemaal gesplitst.
Het lopen van mij, en met name het traplopen en de klachten van de heup, gaat stilaan achteruit. En omdat wij (ik) veel gebruik maak van de sauna in het sportcentrum waar ik 3 x per week zeker ben, staat onze sauna werkloos thuis.
Zo ontstond het idee om de ruimte leeg te maken en deze te gaan verbouwen tot slaapkamer.
De stoomcabine moet vervangen worden voor een inloopdouche. (hopelijk al verkocht)
De sauna moet er uit. (moeten we nog te koop zetten)
De wc moet aan de andere kant van de muur geplaatst worden, maar dat is niet zoveel werk.
Dan moet er een wandje geplaatst worden tussen de inloopdouche en de toekomstige slaapkamer.
De tegels van de muren afhalen en dan kan het opbouwen beginnen.
In huis zullen we er als het goed is geen last van hebben. Deze kamer ligt achteraan. Via een zijdeur kun je via deze kamer naar de tuin. De zijdeur ligt onder de overkapping, dus hier kun je ook nog heerlijk zitten.
We verheugen ons om een start te maken.
Maar eerst de sauna verkopen en dat zal denk ik niet zo eenvoudig zijn. Wij hopen dat we op het einde van het jaar daar kunnen gaan slapen.

Hebben jullie ook vorige/deze maand zoveel geld gekregen? Nou, hier wel. Vakantiegeld manlief en mij. Winstuitkering manlief. Persoonlijke beloning manlief en belastinggeld terug. De geldboot heeft goed onze kant op gevaren.
Wij vinden dat altijd de leukste maanden van het jaar op financieel gebied. April en mei.

Langzaamaan komt onze vakantie steeds dichterbij. We zijn de excursies aan het uitzoeken. Ons aan het verdiepen waar we wat willen gaan zien. In Rome willen we gebruik maken van de hop on hop off bus, zodat we een algemene indruk krijgen. Pompeij willen wij als excursie bezoeken evenals Athene. Op Mykonos zal een bus ons brengen naar een strand. We doen 4 steden als excursie en de rest op eigen gelegenheid. Hebben jullie de vakantie al geboekt?
 

 

5 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk vooruitzicht.
  Wij gaan twee weken naar Kreta.
  Succes met de verkoop van de sauna
  Nic

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt mij zo erg om zo een last te hebben van je benen/
  heupen. Gelukkig bij jullie redelijk makkelijk op te lossen.
  Wat klinkt jullie vakantie leuk. Mr. X vond Rome erg mooi, wil er nog een keer heen maar Athene vond hij tegenvallen.
  Tja onze soort vakanties ken je wel. Hooguit een week en dan vaak jouw kant op.
  Nu verheugen we ons op een week Elzas.
  Ongelofelijk want ik ben in 20 jaar niet meer zo ver weg op vakantie geweest en opeens durf ik t gewoon aan. liefs en fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Slim om met de koop van het huis al rekening te houden met beneden slapen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn man gaat met twee kinderen naar Liverpool!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe ik heb mijn gewenste Leningen van een betrouwbare en Trust Loan Company (adrianfinancefirm@yahoo.com)

  Hallo allemaal, Mijn naam is Julia Lukas, ik woon in Saksen, Duitsland. Ben hier om de goedheid van God getuigen op mijn leven, hoe hij maakt me heb mijn lening van Adrian Finance Firm {(adrianfinancefirm@yahoo.com)}. Ben een alleenstaande moeder met twee kinderen het leven was een hel en ongemakkelijk voor mij na de dood van mijn man. Voor mij om te zorgen voor mijn kinderen te nemen moest ik op zoek naar een lening aan het opstarten van een bedrijf, omdat niemand bereid was om mij te helpen en ik besloten om te zoeken naar een lening kredietverstrekker online, maar helaas werd ik twee keer opgelicht uit diverse internationale lening kredietverstrekkers die beweerde kredietverstrekkers zijn hier in dit forum, ik dacht dat hun kredietverlening echt was en ik toegepast, maar ze nooit gaf me lening. Ik verloor de hoop op lening kredietverstrekkers op internet en was in de war en gefrustreerd, totdat een vriend van mij te introduceren me aan de heer Alexander Adrian directeur van Adrian Finance Firm, die beloofde om mij te helpen met een lening van mijn verlangen en hij echt deed wat hem beloofde zonder enige vorm van vertraging, al had ik twijfels, maar wilde alleen maar om het eens te proberen en tot mijn grootste verbazing de lening was transfer naar mijn bankrekening. Ik had nooit gedacht dat er nog steeds betrouwbaar en echte lening kredietverstrekkers totdat ik ontmoette de heer Alexander Adrian, die me echt geholpen met een lening van € 145,000.00Euro en veranderde mijn leven voor het beter. Ik weet dat er nog veel lening zoekers die er zijn, zoekt niet meer en contact opnemen met de godvrezende man voor een lening vandaag. De heer Alexander Adrian, zijn zorgzaam en begrip. als u behoefte heeft aan een dringende lening of wilt u financiering voor uw projecten snel en snel, dus neem dan gerust contact Adrian Finance Firm via e-mailadres: {adrianfinancefirm@yahoo.com} of via websites van bedrijven: http: //adrianfinancefirm.bravesites.com /. Ik geloof dat hij zal je helpen, omdat hij een heleboel mensen over de hele wereld heeft geholpen, bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen