Extra Aflossingen


10 opmerkingen:

 1. Op mijn rekenmachine is het maandbedrag 125,88 = -6,62

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt helemaal gelijk tel ik nu. 128,08 hoort bij 29.000. Direct bellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ligt het niet aan het tijdstip van aflossen? Hier tellen ze die rente eigenlijk per dag, dus ik kan bij een aflossing IN januari pas eigenlijk echt zien op 1 maart wat dat oplevert. Voor de betaling op 1 februari telt namelijk nog een deel op het oude bedrag en een deel op het nieuwe bedrag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het nagevraagd. Dat bedrag van 128,08 is over de maand januari omdat dit een gedeelde maand is. De rente wordt achteraf berekend. Vanaf 1 februari staat het definitieve bedrag erop dat ik vanaf 1 maart moet betalen. Dat zal als het goed is 125,88 zijn. Dus dat is 6,62 minder per maand.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reken je maandbedragen nogeens na vanaf 1 juni ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Bloem,
   Dit zijn afwijkende bedragen omdat er maar 5-6 dagen weer een lager bedrag is. Steeds per de 1e wijzigt het bedrag van de volgende aflossing, echter omdat ik dan weer opnieuw aflos, is het te incasseren bedrag weer anders.

   Verwijderen
 6. Hoi, lossen jullie niet meer extra af of is het toevallig niet bijgewerkt meer? (gewoon benieuwd)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, nog niet. Zoals je kunt lezen in de blog lossen wij dit jaar pas op het einde af, als we aflossen. Hoeveel weten wij nog niet. Een nieuwe cv ketel, een hele dure vakantie en veel studiekosten van zoonlief heeft prioriteit.

   Verwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi,
   Ik ga je misschien een hele rare vraag stellen maar hoe reken je het maandbedrag uit van de spaarzekerverzekering. Ik heb dezelfde en het zou handig voor me zijn om van te voren uit te rekenen wat een extra bedrag storten met het maandbedrag doet. Alvast bedankt

   Verwijderen